Vår idé är att berika den svenska restaurangmarknaden med hantverksmässigt framställda viner från producenter med stor respekt för natur och kultur. Människor som lever från den jord de brukar på ett hållbart sätt för att deras arbete ska bli långsiktigt.

Nyheter

Agrell & Hartley / Grande Bouteille + Climat Wines!

2022-03-29

Den 4e april kommer vi tillsammans med västkustens finest(?) Climat Wines anordna en sortimentsprovning. Vi håller till på Restaurang Hasselbo och kör mellan kl 12-17. Nyheter och klassiker öppnas och vi utlovar hög stämning!
OSA till anton@grandebouteille.se om ni kommer.

När Måndag 4 april, kl 12-17

Var: Restaurang Hasselbo, Tegnérgatan 9

OSA: anton@grandebouteille.se

Riesling Bonanza!

2022-03-17

Våren är i antågande och vad passar då bättre än att dricka riesling? Vi kommer tillsammans med gänget från Terroir Vin hålla en provning där vi korkar upp ett gäng olika flaskor och visar upp druvans storhet. Dessutom kommer vi få besök av inga mindre än både Thomas Haag från Schloss Lieser i Mosel och Valentin Rebholz från Weingut Rebholz i Pfalz. Kom förbi, prova vin och dra ut så mycket information som möjligt ur våra kunniga vinmakare! 

Vi kommer vara på Restaurang Liebling på Timmermansgatan 24 i Stockholm och vi håller på mellan klockan 11-16.
OSA till simon@terroirvin.se

När: 28 Mars, klockan 11-16

Var: Restaurang Liebling, Timmermansgatan 24, Stockholm

OSA: simon@terroirvin.se

Destilado London

2019-12-09

Torsdagen den 12e december gästar Michael Sager och Marcis Dzelzainis från Destilado London oss i Stockholm. Det blir Mezcal fokuserad master class och gästspel i baren på A bar Called Gemma. På måndag den 16/12 fortsätter vi med att lansera vild jäst rom på Tjoget.Boka plats på master class johan@agrellhartley.se.

Kontorsprovning

2021-03-25

Provning på vårt kontor för alla branschkollegor nu på måndag 29/3 och tisdag 30/3 mellan 10-15. Ragvaldsgatan 18. Vi har påskfeeling och öppnar bl.a de nyanlända röda bourgognevinerna från Antoine Jobard tillsammans med nya årgångar från Claire Naudin och Luis Anxo för att nämna några. Självklart känner vi våren och provar lite riesling också.


Meddela vilken tid ni kommer till marie@grandebouteille.se

Spanienlagret är påfyllt

2017-03-06

Nu har vi fyllt på lagret med nya årgångar från de tre bönder vi jobbar med i Spanien.Goyo Garcia Viadero , 2012 har anlänt.Luis "Anxo" Rodriguez, nya årgångar av både vitt och rött.Quinta de Muradella, galiciens kanske mest intressanta producent äntligen tillbaks i lager.

Provning & Pizza

2017-08-16

Vi öppnar ett rejält axplock av gammalt och nyttRestaurang Babette, Roslagsgatan 6. Måndag den 21a Augusti kl. 10.00 - 14.00

Producenter i fokus

för privatkunder

Här är vårt aktuella beställningsortiment för privatkunder hos Systembolaget:

Unlitro

Ampeleia